Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Online bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül

 

Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun Bank rendszerén keresztül

 

A Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is.

A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Önnek INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet.

Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata: A weboldalunkon a megrendelési folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Borgun biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni, követve a képernyő utasításokat. A fizetendő összeget a kalkuláció során a weboldalunról veszi át a rendszer, vagy az ajánlat kérésének feldolgozása és visszaigazolása során e-mailben küldjük meg, részletes kalkuláció és ajánlat tétel formájában a pontos befizetendő összegek megjelőlésével és egyéb információkkal egyetemben. A megadott, erre a célra kialakított weboldalunkon kezdheti meg a fizetési folyamatot. Meg kell adnia a kártyán szereplő kártyabirtokos nevét, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CVC2/CVV kódját. A honlapon ábrákkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán. Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

A Borgun a Magyar Nemzeti Bank Nettó Nemzeti Elszámolás Rendszerének tagjaként forintban számol el. Milyen bankkártyákat használhat: A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro. Visa és MasterCard elfogadás online vásárlás esetén

Fizetési oldal A weboldalon történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerül átirányításra. Itt megadja bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a vásárló a fizetési oldalról visszakerül a weboldalra. Az oldal egységes fizetési élményt biztosít mobiltelefonon, tableten és PC-n egyaránt. Áttekinthető, felhasználóbarát módon jelenik meg, hiszen a felhasznált technológiák miatt a fizetési oldal automatikusan a megjelenítő eszköz képernyőjéhez igazítja magát.

Informatikusoknak: az oldal reszponzív, HTML5-öt és CSS3-at használ. A vásárló a fizetési folyamat alatt végig a kereskedő oldalán marad. Sem a weboldal üzemeltetője, alkalmazottai, sem harmadik személy semmijen adat vagy információ birtokába nem kerül, nem válik adatkezelővé és titok gazdává sem.

Keresés